מה המשותף לאבטיח, כרוב וכרובית אחרי שזורקים אותם לפח?

מה המשותף לאבטיח, כרוב וכרובית אחרי שזורקים אותם לפח?

מה המשותף לאבטיח, כרוב וכרובית אחרי שזורקים אותם לפח?

כאשר נזרקים לפח אבטיחים, כרובים, או כרוביות בשלמותם הם לא יגיעו לפסולת האורגנית הנשלחת למתקן לייצור קומפוסט. מדוע? בשלב הראשון במתקן מיון עוברת הפסולת בתוך תוף סינון מסתובב המכונה "טרומל" ובו חורים שדרכם הפסולת האורגנית נופלת. גודל החורים נקבע על פי ממוצע של פסולת אורגנית (8-15 ס"מ) ולא מאפשר לירקות ופירות גדולים להתמיין בדרך זו ולכן על פי רוב הם נשלחים להטמנה.